luni, 31 octombrie 2022

Concursului Inter-Raional de creație literar-religioasă „PE CĂILE DOMNULUI” , an școlar 2022-2023



    Direcția Generală Educație, Cultură și Turism a raionului Anenii Noi, IPLT „Mihai Eminescu” din Anenii Noi în colaborare cu Cabinetul metodic al Mitropoliei având binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și a Întregii Moldove anunță concursul inter-raional „PE CĂILE DOMNULUI”.
    Concursul se adresează elevilor din clasele a V-XII, care au preocupări religioase și literare, și ar dori să-și prezinte creațiile într-o competiție. 
       Tema concursului: Maica Domnului și istoria mântuirii 
    Scopul concursului este de a sensibiliza conștiința elevilor față de modelul de credință și de smerenie al Maicii Domnului, valorificând potențialul artistic și spiritul național-religios. 
    CONCURSUL NAȚIONAL DE CREAȚIE LITERAR-RELIGIOASĂ CUPRINDE URMĂTOARELE SECȚIUNI: 

 1. Secțiunea de creație proprie lirică 
 2. Secțiunea de creație proprie artă plastică 
 3. Secțiunea artă fotografică 

    Jurizarea se face pe secțiuni: clasele V-VIII și IX-XII. Elevii pot participa la una sau la toate secțiunile de mai sus. Participanții vor trimite lucrările redactate conform regulamentului de mai jos la adresa cclitreligios@gmail.com până pe data de 21 martie 2023, după înscrierea în concurs, completând formularul de înscriere până pe 15 noiembrie 2022. Toate lucrările vor fi confirmate la primire.