miercuri, 27 noiembrie 2019

Seminarul raional teoretico - practic la religie: „Evaluarea atitudinilor”

      Instituția publică " A. Grosu" din s. Dobrusa, r-ul Șoldănești, a găzduit la 26.11.2019, Seminarul raional teoretico - practic la religie: "Evaluarea atitudinilor". Partea practică a Seminarului a fost ghidată de Dna Rica Cozma si Ceborciu Nina moderând ora publică: "Egalitatea și înțelegerea între oameni" (clasa a VIII) și activitatea extracuriculară: "Sfîntul Andrei - apostolul neamului". Ambele activități au avut drept obiectiv de referință educarea elevilor în spiritul valorilor morale creștine și a valorilor general-umane cât și dezvoltarea motivațiilor, a atitudinilor și a competențelor artistice, prin interiorizarea valorilor literare. 
     Partea teoretică a Seminarului a provocat un viu interes și dezbateri largi cât și profunda dorință a tuturor de a continua și dezvolta subiectul în cadrul orei de religie prin aplicarea sugestiilor metodologice. 

        Sincere mulțumiri și recunoștință tuturor persoanelor implicate în organizarea și buna desfășurare a Seminarului, care la sigur va constitui un model demn de urmat pentru activitățile ulterioare întru dezvoltarea și formarea profesorilor de religie.