joi, 22 august 2019

Seminar de inițiere la Religie în Sîngerei

Joi, 22 august 2019, în incinta Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir” din orașul Sîngerei, a avut loc Atelierul de inițiere a profesorilor de Religie pentru anul școlar 2019 – 2020. Seminarul a fost moderat de specialistul principal al Direcției Educației Sîngerei – doamna Margareta Albu, care a vorbit despre: dezvoltarea competențelor elevilor la lecția de religie prin intermediul proiectului. Doamna Tamara Vlas, profesoară de religie, directoarea gimnaziului Dumbrăvița, a comunicat participanților despre Curriculum pe clase la religie. 
Protoiereul Maxim Guzun, blagocinul raionului Sîngerei a adus la cunoștință mesajul seminarului republican: Obiectivele noului an școlar 2019-2020. Preotul Petru Butnaru, profesor s.Pepeni, a împărtășit din experiența sa despre: Valori în acțiune: Tinerii în școală, Biserică și comunitate. 

La finalul întîlnirii s-a stabilit timpul și locul desfășurării următorului seminar a profesorilor de Religie. Doamne ajută tuturor profesorilor și să fie un început bun de an școlar.